Avainlippu!

Avainlippu!

Iloisia uutisia!
Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Jyväskylässä toimivan yrityksen Ompelimo Miragen tuotteille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa valmistetusta tuotteesta. Avainlippu tunnuksen saaneet tuotteryhmät ovat lasten ja naisten vaatteet sekä pellava asusteet.
Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Merkki voidaan myöntää tuotteelle, joka on valmistettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus tuotteen omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia. Laskelmassa otetaan huomioon kaikki tuotteeseen kohdistuvat kustannukset.
-Merkin myötä saa vielä paremmin tuotua esille tuotteiden kotimaisuutta ja ylpeänä tästä jatketaan yrityksen kehitystä ja yrityksen tekemistä tunnetuksi. Tästä on hyvä jatkaa kesän livemyynteihin ylpeästi Avainlipputunnuksen kanssa. -Reetta
Avainlippu-merkki tunnetaan Suomessa erittäin hyvin. Suomalaisen Työn Liiton tutkimuksen mukaan käytännössä kaikki yrityspäättäjät ja kuluttajat tuntevat Avainlipun. Suomalaisista suurin osa (75 %) on myös sitä mieltä, että Avainlippu vaikuttaa ostopäätöksiin positiivisesti ja noin puolet suomalaisista yhdistää Avainlippu-merkkiin vastuullisuuden.
Suomalaisen Työn Liiton markkinointipäällikkö Reetta Mentu toteaa, että kotimaisen tuotteen hankinta koetaan yhteiskunnallisena vaikuttamisena ja vastuullisena arvovalintana, joka edesauttaa suomalaista kilpailukykyä ja hyvinvointia.
- Kuluttajat liittävät Avainlippuun positiivisia mielikuvia kotimaisuudesta, luotettavuudesta, turvallisuudesta, vastuullisuudesta sekä työllistävyydestä. Avainlipun kautta yritykset voivat viestiä tärkeistä arvoista asiakkaille ja muille sidosryhmilleen. 92 prosenttia Avainlippua kantavista yrityksistä sanookin, että merkki tukee tuotteiden ja palveluiden myyntiä, Mentu kertoo.
Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti