Kasvomaski, yksivärinen, Lasten koko

Lasten koko

Tämä maski on suoran mallinen kasvomaski. Laskokset avautuvat kasvoille laitettaessa. Maskin saa nenäklipsillä tai ilman. Nenäklipsi on ruostumattomasta teräksestä oleva lanka maskin sisällä jolla saa maskin istumaan tiiviimmin kasvoilla. Lanka on ommeltu maskin sisään joten ei irtoa pesussa. Kuvista poiketen maskissa on myös säädettävät kuminauhat, jotta jokainen saa säädettyä sopivan kokoiseksi.

Maski on saatavilla kahdella eri suodatin kankaalla. Ensimmäinen malli on 3 kerroksinen malli jossa 2 ulointa kerrosta on puuvilla kangasta ja sisin kerros on maski suodatin kangasta. Toinen malli on Ahlstrom-Munksjö suodatin kankaalla jolloin ulompi kerros on puuvilla kangsasta ja kasvoja vasten tulee paksumpi suodatin kangas. A-M suodatinkankaalla on yli 99%@3mic suodatusteho ja se vastaa myös ranskassa valmisteilla olevaa maski standartia. 

Kumpikin vaihtoehto suodattaa paremmin kuin pelkät kangas maskit ja niissä on myös helpompi hengittää kuin monin kertaisesta kankaasta valmistetuissa maskeissa.

Maski tulee pestä joka käyttökerran jälkeen. Maskin voi pestä pesukoneessa 60-90 asteessa tai keittää 5 minuuttia. Keittäessäkin olisi suositeltavaa käyttää pientä määrää saippuaa tai pesuainetta.

Lasten koko sopii noin 3-13 vuotiaille. Asiakas palautteiden perusteella sopii myös pieni kasvoisille naisille hyvin.

Mitat: Kokoon taitettuna 16cm x 7cm, avautuu 14cm korkeaksi

Saatavilla myös aikuisten koossa.

Kasvomaskin käyttöohje - näin käytät kasvomaskia oikein

  1. Pese tai desinfioi kädet ennen suojamaskin käsittelyä.
  2. Ota suojamaski puhtaisiin käsiin ja vedä suojamaskin korvalenkit kasvojen molemmilta puolilta korvien taakse siten, että suojamaskin ulkopinnalla olevat laskokset osoittavat alaspäin.
  3. Paina suojamaskia nenävarren kohdalta ja vedä toisella kädellä suojamaskin alalaita leuan alle. Älä koske suojaosaan.
  4. Muotoile suojamaskin ylälaidassa oleva nenävahvike painamalla sitä nenävarren kohdalta niin, että suojamaski istuu mahdollisimman tiiviisti, nenän muotoja myötäillen. Varmista vielä, että suojamaskin alalaita on napakasti leuan alapuolella. Älä koskettele suojamaskia enää tämän jälkeen.
  5. Poista suojamaski puhdistetuin käsin tarttumalla korvalenkkeihin. Laita suojamaski heti roskikseen ja kankainen maski muovipussiin tai suoraan pesukoneeseen. Pese tai desinfioi kädet suojamaskin poiston jälkeen. 

Valitse variaatio:

6,00 €