Kestositeet, peura

Uutuus!

Oletko harkinnut korvaavasi edes osittain kertakäyttöiset siteet kestävämpään vaihtoehtoon? Tästä on hyvä lähteä liikkeelle. Kestoside on helppo tapa kokeilla vähentää kuukautisjätettä. Keskimäärin naisella kuluu noin 12 000 kertakäyttöistä sidettä yai tampoonia elämänsä aikana. Jos edes osan korvaa uudelleen käytettävällä tuotteella saadaan jätteen määrää huomattavasti vähemmäksi. Samalla säästää myös selvää rahaa, kun ei joka kuukausi tarvitse siteitä ostaa. 


Siteiden materiaalit on valittu huolella, jotta imukyky olisi riittävä, siteet olisivat mukavat päällä ja olo pysyy kuivana.

Päällimmäisenä on musta kuiva kerros, jonka ontelorakenne siirtää kosteuden pois iholta ja kangas on myös antibakteerinen sillä kankaassa on hopeaioneja.  Seuraavana on imukerrokset joissa on käytetty puuvilla flanellia ja Zorb imukerros, viimeisenä on hengittävä PUL-kerros, joka pitää kosteuden pois vaatteista.

Siteet kiinnityvät kätevästi nepparilla ja kun side on käytetty voit taitella siteen kiinni ja laittaa vedenpitävään pussiin odottamaan pesua.

Siteissä on eri kokoja ja eri koot ovat tarkoitettu eri kokoisiin vuotoihin. Voit käyttää suunnilleen samankoikoista sidettä kuin mitä käyttäisit kertakäyttöisistäkin siteistä.

Pikkuhoususuoja sopii pikkuhuosun suojaksi tai hyvin kevyeen vuotoon.
S-koko sopii sekä kevyeen vuotoon tai normaaliin vuotoon
M-koko sopii normaaliin vuotoon
L-koko sopii runsaaseen vuotoon
XL-koko sopii runsaaseen vuotoon, yösiteeksi tai synnytyksen jälkeiseen vuotoon.

Montako sidettä sitten pitäisi varata kuukautisvuotoon?
Keskimäärin tulee toimeen seuraavalla 1-3 kpl runsaaseen vuotoon (koot XL ja L) 6-12 kpl normaaliin vuotoon (koot M ja S) sekä 2-4 kpl kevyeen vuotoon (pikkuhousunsuoja tai koko S)

 Aloituspakkaukseen kuuluu seuraavat: 1 kpl XL, 1kpl L, 3 kpl M, 3kpl S, 2 kpl pikkuhousunsuojia ja vedenkestävä märkäpussi. Aloitus pakkaus sisältää siis niin sanotun minimimäärän millä kuukautisista selviää. Setillä pärjäisi mahdollisesti koko kuukautiset ja hyvä puoli on siinä että jos näyttää että ei riitä niin ei muutakun pesukoneen kautta uudelleen käyttöön. 

Kokeilupakkaukseen kuuluu 1 kpl joka kokoa siteistä. Kokeilupakkaukseen ei kuulu pussia.

Hoito-ohjeet: Siteet ja pussin voi pestä pesukoneessa 40-60 asteessa. Rumpukuivausta ei suositella. Ei saa käyttää klooria. Suositeltavaa on pestä 40 asteessa sillä veri peseytyy alhaisemmassa pesulämpötilassa paremmin.

Valitse variaatio:

Alkaen 7,00 €