Lahjakortti

Lahjakortti on helppo ja mieluissa lahja, jolla lahjan saaja saa valita mieleisensä tuotteet/palvelut. 

Miragen verkkokauppa on täynnä käsinvalmistettuja tuotteita Suomesta. Lahjakortilla on helppo ilahduttaa läheistä ja samalla tukea pinetä Suomalaista yritystä.

Lahjakortti toimitetaan sähköpostiin, josta se on helppo joko tulostaa tai lähettää eteenpäin lahjan saajalle. Jos haluat että lahjakortti toimitettaan postitse valitse kirjetoimitus niin postitan fyysisen lahjakortin tulostettuna kartongille kirjeenä. 

Lahjakortti on myös helppo lunastaa verkkokaupan kassalla jossa lahjakortissa oleva koodi lisätään alennuskuponki kenttään. Näin maksettava summa kassalla vähenee lahjakortin summaa vastaavan verran.

Lahjakorttia voi käyttää kaikkiin Ompelimo Miragen tuotteisiin ja palveluihin Ompelimo Miragen verkkokaupassa (www.ompelimomirage.fi) ja henkilökohtaisesti ompelimolla tai messuilla joissa on Miragen myyntipöytä (lahjakortit tarkastetaan)

Jos lahjakorttia ei käytä kerralla täytyy siitä laittaa sähköpostia reetta@ompelimomirage.fi, jotta jäljelle jäänyt summa voidaan aktivoida kassalle saataaville. Lahjakortit ovat kertakäyttöisiä, tästä syystä pitää erikseen ilmoittaa jos sitä ei käytä kerralla. 

Valitse variaatio:

Alkaen 25,00 €