Pieni tuoksukynttilä ja kauratyyny-setti

Lahjasetti

Lahjasetti on täydellinen rentoutuspaketti. Mieto kynttilän tuoksu yhdistettynä kauratyynyn lämmittävään ja lihaksia rentouttavaan hoitoon ja rentoutus on lähes varmaa. Pieni hetki itselle.

Saat valita kynttilän tuoksun ja kauratyynyn värin juuri lahjansaajalle sopivaksi ja lahjasetti pakataan kauniiseen lahjapakkaukseen eli voit lähettää sen vaikka suoraan lahjansaajalle!

Tuoksukynttilät on käsinvalettu ekologisesta soijavahasta. Soijavaha palaa puhtaammin kuin steariini tai parafiini. Se valmistetaan nimensämukaisesti soijapavuista.

Kauratyynyllä voit helpottaa jumiutuneita lihaksia lämpöhoidolla ja kylmänä voi käyttää kesällä vaikka viilennykseen.

Kauratyynyn lämmitys onnistuu näppärästä mikrossa. Laitat vaan tyynyn mikroon vesilasin kanssa (vesilasi estää sisällä olevaa kauraa palamasta jos tyyny lämpenee liikaa) ja lämmitä noin 2 minuuttia. Kylmäksi tyynyn saat laittamalla tyynyn pakkaseen noin 3-12 tunniksi ja sitten vaan viilentämään.

Kesähelteillä on aika ihana viilennys keino. Joskus myös lihakset kaipaavat kylmähoitoa ja tämä on oiva keino siihen. Lämpö taas auttaa lihaksia rentoutumaan ja tyynyn avulla saakin helpotusta niin urheilusta johtuviin lihasjumeihin kuin esimerkiksi kuukautiskrappeihin ja hartia jumeihin. Päänsärkykin saa helpotusta jos päänsärky johtuu hartiajumeista.

Tyyny on valmistettu suomalaisesta pellavasta ja sisällä on käytetty suomalaista kauraa.

Tyyny on jaettu ompeleilla osiohin, jotta käyttäessä kaurat pysyvät tasaisemmin tyynyn sisällä. Näin saadaan lämpökin jakautumaan tasaisemmin.

Tyynyn mukana tulee käyttöohjeet.

Tyynyä ei voi pestä vedessä mutta päällisen voi puhdistaa kostealla rätillä.

Yksittäin ostettuna kauratyyny 18€ ja kynttilä 12,9€

Valitse variaatio:

27,00 € 30,90 €