Syyslehdet, kasvomaski

Tämä maski on suoran mallinen kasvomaski. Laskokset avautuvat kasvoille laitettaessa. Nenäklipsi on ruostumattomasta teräksestä oleva lanka maskin sisällä jolla saa maskin istumaan tiiviimmin kasvoilla. Lanka on ommeltu maskin sisään joten ei irtoa pesussa. Maskissa on myös säädettävät kuminauhat, jotta jokainen saa säädettyä sopivan kokoiseksi.

Maskissa on 2 kerrosta puuvilla kangasta. Saatavilla myös 3 kerroksinen malli, tässä mallissa sisin eli keskimmäinen kerros on suodatin kangasta jolloin suodatusteho lisääntyy mutta ei kuitenkaan vaikuta niin paljon hengitykseen kuin jos kaikki kerrokset olisi kangasta!

Halutessasi saat maskin Ahlstrom-Munksjö suodatin kankaalla jolloin maskin päälli puolella on kuvan lehti kangas ja takapuolella on suodatin kangas. Tässä suodatinkankaassa on 99% suodatin teho. käytössä on todettu että suodatinkankaasta valmistettu maski on mukava käyttää.

Maski tulee pestä joka käyttökerran jälkeen. Maskin voi pestä pesukoneessa 60-90 asteessa tai keittää 5 minuuttia. Keittäessäkin olisi suositeltavaa käyttää pientä määrää saippuaa tai pesuainetta.

Maskista on aikuisten koossa saatavilla 3 kokoa. L, M ja S. Mitat ovat seuraavat

L: Kokoon taitettuna 22cm x 9cm, avautuu 17cm korkeaksi

M: Kokoon taitettuna 21cm x 9cm, avautuu 16cm korkeaksi

S: Kokoontaitettuna 19cm x 9cm, avautuu 15cm korkeaksi

Lasten koko sopii noin 3-14 vuotialle. Säädettävät kuminauhat takaavat että maski sopii monen kokoiselle.

Mitat lasten koko: 16cm x 7cm ja avautuu noin 14cm korkeaksi

Kasvomaskin käyttöohje - näin käytät kasvomaskia oikein

  1. Pese tai desinfioi kädet ennen suojamaskin käsittelyä.
  2. Ota suojamaski puhtaisiin käsiin ja vedä suojamaskin korvalenkit kasvojen molemmilta puolilta korvien taakse siten, että suojamaskin ulkopinnalla olevat laskokset osoittavat alaspäin.
  3. Paina suojamaskia nenävarren kohdalta ja vedä toisella kädellä suojamaskin alalaita leuan alle. Älä koske suojaosaan.
  4. Muotoile suojamaskin ylälaidassa oleva nenävahvike painamalla sitä nenävarren kohdalta niin, että suojamaski istuu mahdollisimman tiiviisti, nenän muotoja myötäillen. Varmista vielä, että suojamaskin alalaita on napakasti leuan alapuolella. Älä koskettele suojamaskia enää tämän jälkeen.
  5. Poista suojamaski puhdistetuin käsin tarttumalla korvalenkkeihin. Laita suojamaski heti roskikseen ja kankainen maski muovipussiin tai suoraan pesukoneeseen. Pese tai desinfioi kädet suojamaskin poiston jälkeen. 

Valitse variaatio:

Alkaen 6,00 €