Tuoksukynttilä läpinäkyvässä lasipurkissa

Rajoitettu erä

Kauniissa lasipurkissa soijavahasta valmistettu tuoksukynttilä.
Kynttilöitä on rajoitettu erä

Karpalo-katajanmarja tuoksu on raikkaan marjainen. Tuoksu on suosituimpia tuoksuja.
Puhdas tuoksussa on hennon sitruunainen vivahde ja nimensä mukaisesti tuo mieleen puhtauden ja raikkauden. 

Tuoksukynttilä sopii loistavasti kylpyhuoneeseen tai vessaan sillä kansi on vesitiivis. Lisäksi ne sopivat loistavasti terassille tai parvekkeelle kattausta somistamaan. käytön jälkeen vaan kansi kiinni niin kynttilä on suojattu vesisateelta tai kosteudelta. 

Kynttilä on valmistettu luonnonmukaisesta soijavahasta. Soijavahasta tehdyt kynttilät palavat puhtaammin kuin perinteiset steariini- tai parafiinikynttilät.

Kynttilän paloaika on noin 5-15h. Paloaika riippuu hyvin paljon siitä kauanko kynttilää polttaa kerralla. Mitä pidempään polttaa kerralla sitä lyhyempi paloaika on yhteensä.

Purkki on noin 7,5cm halkaisijaltaan ja 7,5cm korkea (kannen kanssa)

Kynttilää poltettaessa tulee muistaa aina turvallisuus. Älä koskaan polta kyntilää palavien materiaalien alla. Älä jätä kynttilää yksin palamaan. Palava kynttilä pitää olla pois lasten ja lemmikkien ulottuvilta. Käytä kynttilän alla aina kynttilän polttoon soveltuvaa alustaa. Jos poltat useaa kynttilää samaan aikaan jätä aina tarpeeksi suuri väli kynttilöiden väliin, noin 10cm. Valmistaja ei vastaa väärin poltetun kynttilän aiheuttamista vahingoista.  

Valitse variaatio:

10,90 €