Tuoksukynttilä, ruusukultainen purkki, vihreä omena

Kauniiseen ruusukultaiseen purkkiin valettu soijavaha kynttilä.

Vihreä omena on raikas tuoksu, jossa on tietenkin vihreää omenaa.

Soijavaha kynttilät on valmistettu soijavahasta, jota saadaan soijapavuista. Soijavaha on luonnon mukaisempaa kuin steariini tai parafiini. Se on pehmeänpää ja se palaa puhtaammin eli nokeaa vähemmän kuin perinteiset kynttilät. Sen lempeä ominaisuustuoksu antaa myös tuoksukynttilöissä käytettäville tuoksuille pehmeän pohjanuotin.

Soijavaha on biohajoavaa, joten kun kynttilä on palanut loppuun voit laittaa jäljelle jääneen vahan biojätteeseen. Tai kierrättää sen uuteen kynttilään. Purkki on helppo puhdistaa, sillä vahan sulamispiste on lähellä 50 astetta. Purkin saa siis helposti uusiokäyttöön.

Kynttilän palamisaika on noin 15-25 h. Purkki on tilavuudeltaan 200ml

Kynttilät on valettu käsin täällä Jyväskylässä. Käsin valaminen tarkoittaa, että kynttilöissä voi olla sävyeroja erien välillä.

Kynttilää poltettaessa tuli muistaa aina turvallisuus. Älä koskaan polta kynttilää palavien materiaalien alla. Älä jätä kynttilää yksin palamaan. Kynttilä pitää olla pois lasten ja lemmikkien ulottuvilta. Käytä kynttilän alla aina kynttilän polttoon soveltuvaa alustaa. Jos poltat useaa kynttilää samaan aikaan, jätä aina tarpeeksi suuri väli kynttilöiden väliin, noin 10 cm. Valmistaja ei vastaa väärin poltetun kynttilän aiheuttamista vahingoista.

Huom. Ei voi postittaa kirjeenä.

12,90 €