Information about us

Tutustutaanko!

Ompelimo Mirage on Jyväskyläläinen pieni yhden hengen yritys. Kaiken takana häärään minä, Reetta Pitkänen.

Olen ommellut koko ikäni ja valmistuin pukuompelijaksi 2010. Sitten elämä vei hitsauksen pariin ja vaikka päivätyökseni olen hitsannut ja tehnyt metalli töitä on ompelu kulkenut koko ajan matkassa mukana. lopulta vuonna 2020 sitten repäisin ja perustin ihan toiminimen. Suurin potku tähän suuntaan oli pulkalla lasku onnettomuus vuonna 2019 jolloin mursin selkarangastani 2 nikamaa ja useat välilevyt sai kans kyytiä.. kuntoutus oli todella pitkä ja pitkään näytti että metallitöihin ei välttämättä ole paluuta, ainakaan täysipainoisesti, jolloin sitten alkoi tietenkin mietintä mitä muuta haluaisin tehdä.

No kaikki varmaan ymmärtää että esiintymisasut ei ihan tehneet kauppaansa vuona 2020, ja ne olivat suurin osa työstäni, niin aloin suunnitella ja ommella omia tuotteita. Ja sehän vei kerrassaan mukanaan. Lopulta pääsin toteuttamaan omaa unelmaa lastenvaatteista ja naisten vaatteista.

Lisäksi että olen päivätyössä hitsaaja, illalla yrittäjä niin olen myös 3 ihanan lapsen äiti ja kaikessa tukena on mieheni. Lapset ovat yrityksessä myös konkreettisesti mukana kun toimivat malleina tuotteilleni, joskus tyypillisellä teinin innokkuudella, mutta aina kuitenkin apuna!

Kun siis teille täältä ruudun takaa vastaillaan niin minä siellä huikkailen! Tulehan juttelemaan messuilla tai tapahtumissa tai varaile aikaa ihan paikan päällä shoppailuun. Paikan päälle voi tulla shoppaileman kun laittaa minulle viestiä.